a0

Discography

Date Catalog Name Roles
2009-02-15 CO1168CD01 Love-Colored "Rondo Nocturne -Scarlet-恋色「輪舞想奏-紅-」
  • Arranger
2009-03-08 CO1168CD02 Matsurifu "Koiiro Syndrome -Haru-祭符「恋色シンドローム-春-」
  • Arranger
2009-08-15 CO1168CD03~4 Suisou "Koiiro Yumehanabi萃奏「恋色夢花火」
  • Arranger
  • Lyricist
2009-10-11 CO1168CD05 Repeat Sign "Heart Colors亦符「ハートカラーズ」Ekifu 「Heart Colors」
  • Arranger
2009-12-30 CO1168CD06~7 Youfu "Renkaryouran妖符「恋花繚乱」
  • Arranger
2010-03-14 N/A DiGiTiZED FAiRiES
  • Arranger
2010-08-14 N/A D MELTDOWN
  • Arranger
2010-12-30 N/A Unconfirmed Music
  • Arranger
2010-12-30 N/A SOPHISTICATED
  • Arranger
2011-08-12 N/A DEVOURERS
  • Arranger
2011-12-30 N/A Black Onyx Remixes
  • Arranger
2012-05-27 N/A Synthtic
  • Arranger
2012-08-11 N/A Elements
  • Arranger
2013-12-30 N/A Tenaogukaze no Koe天仰風ノ声
  • Arranger