Jun Tomoda

Websites

Personal Websites

Discography

Date Catalog Name Roles
2017-07-26 KICS-3496 Cherry Passport / Yui OguraCherry Passport / 小倉唯
  • Performer
2017-07-26 KIZC-386~7 Cherry Passport / Yui Ogura [Limited Edition]Cherry Passport / 小倉唯
  • Performer
2018-07-25 KICM-1857 Eien Shounen / Yui Ogura永遠少年 / 小倉唯
  • Performer
2018-07-25 KICM-91856 Eien Shounen / Yui Ogura [Limited Edition]永遠少年 / 小倉唯
  • Performer
2018-08-08 KICM-3343 Shining Piece / Ongaku Shoujoシャイニング・ピース / 音楽少女
  • Performer
2018-09-26 KICA-2534 Shining Pieces / Ongaku Shoujoシャイニング・ピーシーズ / 音楽少女
  • Performer
2018-10-28 MG-001 Melodic Airport
  • Performer