Abfuku

Websites

Official Websites

Discography

Date Catalog Name Roles
2005-05-04 EFCD-0002 Reverie
  • Arranger
2006-12-31 TAM3-0006 Touhou Violin 3東方バイオリン3
  • Arranger
  • Performer
2007-03-24 TAM3-0012 Kanon ViolinKanonバイオリン
  • Arranger
2007-08-17 TAM3-0017 Touhou Violin 5東方バイオリン5
  • Arranger
2007-12-31 TAM3-0023 Touhou Violin 7東方バイオリン7
  • Arranger
2008-03-22 TAM3-0027 Touhou Violin 9東方バイオリン9
  • Arranger
2008-08-16 TAM3-0033 Ensou Shitemita 1演奏してみた1
  • Performer
2008-08-16 TAM3-0035 Touhou Nocturnes For Piano trio 'Seal'ピアノ三重奏による東方夜想曲集「Seal」Touhou Nocturnes For Piano trio「Seal」
  • Performer
2008-12-29 N/A Touhou Gensokyoku東方幻想曲
  • Arranger
2009-05-05 N/A The Legend of Zelda: Link's Awakening Arrange Collectionゼルダの伝説 夢を見る島 アレンジ集Zelda no Densetsu Yume wo Miru Shima Arrange Shuu
  • Arranger
2009-07-18 TAM3-0047 Air Violin
  • Arranger

Featured On

Date Catalog Name Roles
2009-11-15 TAM3-0055 Taiwan LIVE ~Touhou Xuanyingzhai 4~台湾LIVE~東方絢櫻祭4~
  • Arranger