TOKIE

Websites

Discography

Date Catalog Name Roles
2006-05-24 VICL-36057 kimie mukau hikari / Akino Araiキミへ ムカウ ヒカリ / 新居 昭乃
  • Performer
2006-06-28 VICL-61965 ZEGAPAIN O.S.T.1ゼーガペイン O.S.T.1
  • Performer
2006-10-04 VICL-62136 ZEGAPAIN O.S.T.2ゼーガペイン O.S.T.2
  • Performer
2009-08-05 VTCL-35063 Mitsu no Yoake / Akino Arai蜜の夜明け / 新居昭乃
  • Performer
2012-07-25 KICS-91791 RE;STORY / Eri Kitamura [Limited Edition]RE;STORY / 喜多村 英梨
  • Performer
2012-11-07 KICM-91415 Destiny / Eri Kitamura [Limited Edition]Destiny / 喜多村英梨
  • Performer
2013-11-27 ESCL-4129 Eden / Aqua Timezエデン / Aqua Timez
  • Arranger
  • Performer
2013-11-27 ESCL-4130 Eden / Aqua Timez [Limited Edition]エデン / Aqua Timez
  • Arranger
  • Performer
2013-12-25 KICM-91484 Niji no Yakusoku / Mikako Komatsu [Limited Edition]虹の約束 / 小松未可子
  • Performer
2014-04-09 KICS-93030 SHOMEI / Eri Kitamura [Limited Edition]証×明 -SHOMEI- / 喜多村 英梨
  • Performer
2014-05-14 KICS-3051 e'tuis / Mikako Komatsue'tuis / 小松未可子
  • Performer
2014-05-14 KICS-93051 e'tuis / Mikako Komatsu [Limited Edition]e'tuis / 小松未可子
  • Performer
2014-07-09 SVWC-70009 Terror in Resonance Original Soundtrack残響のテロル オリジナル・サウンドトラックZankyo no Terror Original Soundtrack
  • Performer
2018-11-21 AICL-3604~5 katharsis / TK from Ling tosite sigure [Limited Edition]katharsis / TK from 凛として時雨
  • Performer